Et voilà – soup is served

Syksyn pimetessä ei ole parempaa tapaa nauttia kuin lähteä makumatkalle Euroopan ihanien kaupunkien tunnelmiin Bistro-keittojen kautta. Näillä ravintolatasoisilla keitoilla voit hetkessä kokea Pariisin, Brysselin tai Wienin makuelämykset. Jokainen lusikallinen on makukokemus, jonka voit viimeistellä krutongeilla tai rapeilla siemenillä.

Keitto, joka tarjoaa elämyksiä

Bistro-keitot sopivat täydellisesti hemmotteluun ja makuelämysten tuottamiseen. Suppilovahverokeitto ja Tomaatti-fetakeitto vievät sinut herkullisiin makumaailmoihin, joita täydentävät rapeat siemenet ja krutongit.

Bistro Suppilovahverokeiton jokainen lusikallinen on makukokemus. Ravintolatasoinen sienikeitto on keitetty maistuvista suppilovahveroista. Maustoimme runsaan täyttävän ja kermaisen suppilovahverokeiton timjamilla ja viherpippurilla. Keitto viimeistellään ripotteella lisäämällä se höyryävän lämpimän keiton pinnalle. Ripotteessa on kurpitsan-, auringonkukan-, chian ja pellavansiemeniä.

Bistro Tomaatti-fetakeiton salaisuus on aurinkokuivattu tomaatti. Runsaan sakea tomaatti-fetakeitto on keitetty aurinkokuivatuista tomaateista ja maukkaasta fetajuustosta. Maustoimme runsaan täyttävän tomaatti-fetakeiton paahdetulla paprikalla ja basilikalla. Tämä oivallinen makuyhdistelmä viimeistellään rapeilla krutongeilla perinteiseen bistro-tyyliin.

Bistro-keitot lanseerataan kattavalla kampanjalla, joka tuo tunnelmallisen bistro-elämyksen kotiisi.