Saarioinen valmistaa salaattikastikkeet satakuntalaisessa pelto- ja jokimaisemassa Huittisissa. Salaattikastikkeiden tuotekehittäjänä toimii neljännesvuosisadan saarioislaiskokemuksella huittislainen Sami Siltanen. Sami valitsee salaattikastikkeensa käyttökohteen mukaan, joten yhtä selkeää lempikastiketta hän ei nimeä. Esimerkiksi kanasalaatille sopiva valinta on Saarioinen Caesar salaattikastike ja kalasalaatille tai muun kala-annoksen kylmäksi kastikkeeksi Saarioinen Jogurtti&tilli salaatti- ja dippikastike. Kinkku-pastasalaatin paras kaveri puolestaan on tuotekehittäjän mielestä Saarioinen Makea salaattikastike.
Ja olethan jo tutustunut Huittisissa valmistettuun aitoa parmesanjuustoa sisältävään Vihreä Coleslaw -salaattiin? Vihreän coleslaw -salaatin ja muiden Huittisissa valmistettavien salaattien kastikkeet ja majoneesit valmistamme itse käyttäen ne tuoreena salaatteihin.
Maustuvaa kesää!