Suomalainen kirjolohifilee ja kantarellirisotto 340 g

Suomalainen kirjolohifilee ja kantarellirisotto 340 g

Sikke Sumarin parhaat ovat maistuvimpia aterioita, joiden resepteihin Sikke on tuonut makuterveiset Italiasta. Valmistimme täyteläisen risoton kantarelleista ja maustoimme sen valkoviinillä, parmesaanilla ja lehtipersiljalla. Paistoimme sitruunalla maustetun kirjolohifileepalan suomalaisesta kirjolohesta. Keitimme porkkanalohkot ja maustoimme ne yrttiöljyllä. Upea kala-ateria on kehitetty Sikke Sumarin reseptillä. Laktoositon ja gluteeniton.

  • G
  • L

Aineosat

Kantarellirisotto 200 g: riisi, laktoositon kerma, parmesanjuusto, valkoviini, sipuli, kantarelli 3 %, maissitärkkelys, persilja, oliiviöljy, kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, tomaatti, palsternakka, sokeri, persilja, oliiviöljy, mausteet), jodioitu suola, valkosipuli, mausteet (mm. mustapippuri). Kirjolohifilee 100 g: kirjolohi (viljelty, Suomi), rapsiöljy, jodioitu suola, sitruunankuori, mustapippuri. Saattaa sisältää ruotoja. Maustetut porkkanat 40 g: porkkana, rapsiöljy, persilja, sokeri, jodioitu suola.

Proteiinipitoinen.

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2-3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi