Sitruunakanaa ja pastaa sorrentolaisittain 320 g

Sitruunakanaa ja pastaa sorrentolaisittain 320 g

Italia lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Paahdoimme broilerin sisäfileet mureiksi ja meheviksi. Yhdistimme ne tagliatellen ja sitruunakastikkeen kanssa  raikkaaksi kokonaisuudeksi. Maustoimme sitruunakastikkeen italialaiseen tapaan parmesaani-juustolla ja toimme lautaselle väri-iloa persiljaporkkanoista. Makuterveisiä Amalfin rannikolta Sorrenton kaupungista! Prego! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Kastike 95 g: vesi, laktoositon kuohukerma, parmesanjuusto, sitruunatäysmehutiiviste 2 %, hunaja, jodioitu suola, maissitärkkelys, persilja, mausteet (mm. mustapippuri). Persiljaporkkanat 80 g: porkkana, keltaporkkana, persilja, oliiviöljy. Tagliatelle 75 g: tagliatelle (vehnä, kananmuna). Uunipaahdettu broilerin filee 70 g: broilerinfilee (Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), glukoosisiirappi, stabilointiaine (E 451), jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407, E 415), glukoosi. 100 g:aan tuotetta on käytetty 105 g lihaa. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi