Pizza Meat Lover 420 g
Tuote on poistunut valikoimasta.
Kuohkean maukkaan pohjan päällä on itse valmistettua täyteläistä ananaksella maustettua tomaattikastiketta. Runsaan ja erityisen lihaisan täytteen mehevöittää täyteläinen juusto. Makunautinnon kruunaa itse lisättävä oman talon chilinen majoneesikastike (30 g pss).
Pizza kinkku-jauheliha-pepperoni chilimajoneesilla
Aineosat
Pohja: Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, palmuöljy, hiiva, laktoositon maitojauhe, jodioitu suola, sokeri, nostatusaine (E 450). Täyte: tomaatti, kinkku 11 % (kinkku, aromit, savuaromi, säilöntäaine E 250, stabilointiaineet E 450, E 451), edamjuusto, juustovalmiste (juusto, palmuöljy, perunatärkkelys, maitoproteiini), pepperoni 7 % (sian- ja naudanliha, silava, hapettumisenestoaine E 316, cayennearomi), naudan jauheliha 5 %, sipuli, ananasmehutiiviste, jodioitu suola, oliiviöljy, mausteet (mm. valkosipuli, korianteri, mustapippuri, paprika), sokeri, muunnettu maissitärkkelys. Lihan alkuperämaa Suomi. Chilimajoneesi 30 g: vesi, rypsiöljy, sokeri, chili 6,6 %, etikka, kananmunankeltuainen 2,4 %, muunnettu perunatärkkelys, tomaattisose, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, cayenne), sakeuttamisaine (E 415), säilöntäaine (E 202).
Voimakassuolainen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Mikroaaltouunissa (800 W): Poista kääre ja majoneesipussi. Kuumenna rapeuttavalla paistolautasella n. 3 min 30 s. Älä käytä mikrokupua. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle. Huom! Paistolautasta saa käyttää vain kokonaisen pizzan kuumentamiseen mikroaaltouunissa. Älä käytä mikrokupua, koska se voi sulaa. Uunissa: Kuumenna uuni 200 °C:een. Poista pizzan kääre, majoneesipussi ja paistolautanen. Kuumenna uunissa n. 9 min. Huomioi uunikohtaiset erot. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
8503
Paino
420 g
Pakkaus
Kartonkialusta,saumattu muovipussi