Matkalla Suomessa Nyhtöpossu & juurekset 340 g
Matkalla Suomessa tuo suomalaisen luonnon lautaselle, oivaltavasti ja yllättävästi. Haudutimme porsaanlihaa meheväksi ja mureaksi ja maustoimme nyhtöpossun ryhdikkäällä tummalla oluella. Valmistimme voilla ja kermalla maustetun porkkanapyreen. Paahdoimme juurekset ja maustoimme ne sinapilla ja pippureilla. Keitimme raparperi-tyrnihillokkeen, mikä maistuu aterian lisukkeena kylmänä ja napakan mausteisena. Poista rasiassa oleva hilloke ennen aterian lämmittämistä. Ateria on laktoositon ja proteiinipitoinen. Nautinnollisia ateriahetkiä!
- L
Per 100 g | Annoksessa (340 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 575 kJ | 1955 kJ | |
Energia (kcal) | 137 kcal | 466 kcal | 23 % |
Rasva | 7,4 g | 25,2 g | 36 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,8 g | 9,5 g | 48 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,0 g | 6,8 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,8 g | 2,7 g | |
Hiilihydraatit | 11 g | 37,4 g | 14 % |
- sokerit | 6,0 g | 20,4 g | 23 % |
Ravintokuitu | 2,0 g | 6,8 g | 27 % |
Proteiini | 4,5 g | 15,3 g | 31 % |
Suola (2,5x Natrium) | 1,3 g | 4,4 g | 74 % |
Laktoosi | 0 g | g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Nyhtöpossua ja juureksia
Aineosat
Olut-nyhtöpossu 110 g: nyhtöpossu 49 % [sianliha (Suomi), vesi, suola, stabilointiaineet (E 451, E 450), glukoosi, säilöntäaine (E 250)], olut (vesi, ohra, hiiva, humala), tomaatti, fariinisokeri, valkosipuli, maissitärkkelys, sipuli, mausteet (mm. paprika, mustapippuri), punaviinietikka, etikka, lihaliemijauhe [maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rapsiöljy, porkkanauute, lipstikka, väri (E 150c)], perunakuitu, karamellisoitu sokeri, jodioitu suola. Sinappiset juureskuutiot 105 g: peruna, lanttu, porkkana, rapsiöljy, dijon sinappi (vesi, sinapinsiemen, etikka, suola), jodioitu suola, punaviinietikka, etikka, sipuli, mustapippuri. Porkkanapyree 90 g: porkkana, laktoositon voi, laktoositon kerma, maissitärkkelys, jodioitu suola. Raparperi-tyrnihilloke 35 g: raparperi 45 %, sipuli, fariinisokeri, tyrni 11 %, valkosipuli, inkivääri, jodioitu suola, punaviinietikka, etikka, porkkanatiiviste, chili.
Proteiinipitoinen. Voimakassuolainen.
Kuumennus-/kypsennysohje
Raota pakkauksen kalvoa ja ota muovipikari pois ennen kuumennusta. Lämmitä annos mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Nauti kylmän hillokkeen kanssa.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
8367
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000083671
Myyntierän EAN-koodi
6412001083670
Paino
340 g
Pakkaus
Kartonkirasia muovipinn,muovikalvo
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia kartonkina, etiketti paperina, irrotettava kalvo ja pikari muovina.