Lohikebakko ja dippikastike 120 g

Lohikebakko ja dippikastike 120 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Kirjolohesta ja turskasta valmistettu napostelutuote, joka on helppo nauttia sellaisenaan kylmänä tai lämpimänä. Mukana herkullinen dippikastike pussissa.

  • Avainlippu

Kirjolohivarras + maustekastike

Aineosat

Lohikebakot 100 g: Kirjolohi 49 % (Suomi), turska, kananmuna, rypsiöljy, perunahiutale, sipuli, vesi, maissitärkkelys, perunajauho, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, tilli, mustapippuri. Kalapitoisuus 71 %. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää. Kastike 20 g: vesi, rapsiöljy, sokeri, tomaattisose 6 %, etikka, kananmunankeltuainen, mausteet (mm. paprika, sinapinsiemen, chili, sipuli, valkosipuli), muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, säilöntäaine (E 202), sakeuttamisaine (E 415).

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Irrota pakkauksen suljentakalvo, huomioi että rasian sisäpinnalla oleva kalvo ei irtoa samalla. Poista kastikepussi. Lämmitä kebakoita pakkauksessaan mikroaaltouunissa (750 W) noin 1 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi