Lihakebakko ja dippikastike 120 g
Tuote on poistunut valikoimasta.
Lihaisa naudan- ja broilerinlihasta tehty, naposteltava tuote. Lisätty kasviksia tuomaan keveyttä ja makua. Mukana juuresketsuppi dippaukseen.
Jauhelihavarras + juuresketsuppi
Aineosat
Lihakebakot 100 g: naudan- ja broilerinliha 59 % (Suomi), palsternakka, peruna, purjo, soijaproteiinivalmisteet, rypsiöljy, perunahiutale, perunajauho, perunakuitu, omenatäysmehutiiviste, jodioitu suola, mausteet (mm. chili, valkopippuri, paprika), maissitärkkelys. Juuresketsuppi 20 g: vesi, tomaattisose 39 %, porkkana, sokeri, punajuuri, etikka, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, mausteet (mm. inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine (E 202). Juureksia 22 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Irrota pakkauksen suljentakalvo, huomioi että rasian sisäpinnalla oleva kalvo ei irtoa samalla. Poista kastikepussi. Lämmitä kebakoita pakkauksessaan mikroaaltouunissa (750 W) noin 1 min.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3701
Paino
120 g
Pakkaus
Kartonkikotelo, muovikalvo