Kalapihvit ja yrttijuurekset 320 g

Kalapihvit ja yrttijuurekset 320 g

Valmistimme mehevät kalamurekepihvit kirjolohesta ja suomalaisesta lahnasta, ja maustoimme pihvit mm. tillillä ja fenkolilla. Paistoimme pihvit kauniin värisiksi. Maustoimme perunalohkot sekä bataatti- ja keltaporkkapalkit yrteillä. Teimme raikkaan sitruunamehulla maustetun jogurttisen tillikastikkeen, jolla voit viimeistellä kuumennetun aterian. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Kalamurekepihvit, yrttijuurekset ja jogurtti-tillikastike

Aineosat

Yrttijuurekset 200 g: peruna, keltaporkkana, bataatti, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, yrtit (basilika, oregano, rosmariini), sitruunatäysmehutiiviste, aromi. Kalamurekepihvit 2 x 40 g: kirjolohi, lahna, kananmuna, fenkoli, porkkana, laktoositon kerma, perunahiutale, purjo, perunajauho, valkosipuli, jodioitu suola, tilli, mausteet (sipuli, valkopippuri), sitruunatäysmehutiiviste, aromi. Kalapitoisuus 69 %. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Jogurtti-tillikastike 40 g: laktoositon jogurtti 33 %, vesi, rapsiöljy, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, etikka, kanamunankeltuainen, jodioitu suola, tilli, sitruunatäysmehutiiviste, mausteet (sipuli, valkosipuli, valkopippuri), laktoositon maitojauhe, sakeuttamisaine (E 415), säilöntäaine (E 202), happamuudensäätöaine (E 270), aromit.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Poista kastikepussi ja avaa kalvoa hieman. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä. Viimeistele annos mukana olevalla kylmällä jogurtti-tillikastikkeella.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi