Jauhelihakeitto 300 g
Keitimme perinteisen jauhelihakeiton, jonka haudutimme suomalaisesta ruskistetusta jauhelihasta sekä huolella valituista perunoista ja juureksista. Valitsemamme juurekset, porkkana, lanttu ja palsternakka, täydentävät maukkaan liemen makua täydellisesti. Perinteinen, siksi niin herkullinen. Onko tämä lempikeittosi? Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- G
- L
Per 100 g | Annoksessa (300 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 167 kJ | 501 kJ | |
Energia (kcal) | 40 kcal | 120 kcal | 6 % |
Rasva | 0,9 g | 2,7 g | 4 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 0,3 g | 0,9 g | 5 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 0,3 g | 0,9 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,1 g | 0,3 g | |
Hiilihydraatit | 4,9 g | 14,7 g | 5 % |
- sokerit | 1,1 g | 3,3 g | 4 % |
Ravintokuitu | 0,8 g | 2,4 g | 10 % |
Proteiini | 2,5 g | 7,5 g | 15 % |
Suola (2,5x Natrium) | 0,74 g | 2,2 g | 37 % |
Laktoosi | 0 g | g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Aineosat
Vesi, peruna, naudanliha 9 % (Suomi), porkkana, lanttu, palsternakka, sipuli, lihaliemijauhe [maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rapsiöljy, porkkanauute, lipstikka, väri (E 150c)], jodioitu suola, mausteet (mm. maustepippuri, mustapippuri, valkosipuli), persilja.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3181
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031818
Myyntierän EAN-koodi
6412001031817
Paino
300 g
Pakkaus
Muovikulho, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia ja kalvo muovina, kotelo kartonkina.