Jauheliha-pekonipizza 200 g

Jauheliha-pekonipizza 200 g

Tämän Lätkäpizzan täytimme täyteläisellä tomaattikastikkeella sekä lihaisalla täytteellä, jossa on paahdettua jauhelihaa, lempeästi savustettua pekonia ja makua täydentävää kinkkua. Pizzataikinan kohotimme perinteisesti hiivalla ja paistoimme ihanan rapeaksi pizzauunissa. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Vehnäjauho, tomaatti, vesi, juustovalmiste (juusto, kookosöljy, perunatärkkelys, maitoproteiini, suola), jauhelihavalmiste 7 % [sian- ja naudanliha, vesi, perunajauho, lihaproteiinivalmiste, suola, mausteet, stabilointiaineet (E 450, E 451), sokeri, glukoosi, aromit], savupekoni 6 % [sianliha, vesi, jodioitu suola, sokeri, stabilointiaineet (E 450, E 451), savuaromi, säilöntäaine (E 250)], rapsiöljy, kinkku [sianliha (kinkku), vesi, jodioitu suola, maltodekstriini, stabilointiaineet (E 450, E 451), aromit, lipstikka, rapsiöljy, säilöntäaine (E 250)], sipuli, sokeri, hiiva, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, etikka, mausteet (mm. mustapippuri, valkosipuli, paprika, cayenne, sinapinsiemen). Lihan alkuperä eU..

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Mikroaaltouunissa (800 W): poista pizza pussista ja kuumenna n. 1,5 min. Uunissa: poista pizza pussista ja kartonkilautaselta, kuumenna 180 °C n. 8 min. Huomioi uunikohtaiset erot. Airfryer: poista pizza pussista ja kartonkilautaselta, kuumenna 200°C n. 5 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi