Bistro Suppilovahverokeitto 290 g
Koe Bistro ja aisti eurooppalainen ravintolatunnelma! Keitimme ravintolatasoisen sienikeiton maistuvista suppilovahveroista. Maustoimme runsaan täyttävän ja kermaisen suppilovahverokeiton timjamilla ja viherpippurilla. Jokainen lusikallinen on makukokemus, jonka voit viimeistellä kurpitsan-, auringonkukan-, chian ja pellavansiemenripotteella lisäämällä ne höyryävän lämpimän keiton pinnalle tuomaan rapeutta. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- L
Per 100 g | Annoksessa (290 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 617 kJ | 1789 kJ | |
Energia (kcal) | 147 kcal | 426 kcal | 21 % |
Rasva | 13 g | 37,7 g | 54 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 6,3 g | 18,3 g | 91 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,2 g | 6,4 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,2 g | 0,6 g | |
Hiilihydraatit | 5,1 g | 14,8 g | 5 % |
- sokerit | 1,6 g | 4,6 g | 5 % |
Ravintokuitu | 0,8 g | 2,3 g | 9 % |
Proteiini | 2,8 g | 8,1 g | 16 % |
Suola (2,5x Natrium) | 0,96 g | 2,8 g | 46 % |
Laktoosi | 0 g | g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Aineosat
Keitto 275 g: vesi, laktoositon kerma, suppilovahvero 12 %, sipuli, maissitärkkelys, laktoositon tuorejuusto, kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, palsternakka, tomaatti, sokeri, persilja, oliiviöljy, mausteet), jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, timjami, viherpippuri). Siemensekoitus 15 g: kurpitsansiemen, auringonkukansiemen, chiansiemen, pellavansiemen, auringonkukkaöljy, suola. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, pähkinää, soijaa, seesaminsiemeniä ja kananmunaa.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Poista lisäkekansi. Tee kalvoon reikiä, kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3359
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000033591
Myyntierän EAN-koodi
6412001033590
Paino
290 g
Pakkaus
Muovirasia, kartonkipäällyste
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia ja kansi muovina, rasian irrotettava päällys kartonkina ja kannen folio metallina.