Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

Italia Lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Pyörittelimme italialaisittain maustetut, kauniin vaaleat ahvenpyörykät ja yhdistimme ne raikkaaseen tomaattikastikkeeseen ja valkoviinillä ja parmesanjuustolla maustettuun täysjyväriisistä tehtyyn pinaattirisottoon. Buon appetito! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • Luotetuin

Aineosat

Pinaattirisotto 140 g: riisi, pinaatti 16 %, laktoositon kuohukerma, vesi, parmesanjuusto, valkoviini, sipuli, oliiviöljy, jodioitu suola, timjami, mustapippuri. Ahvenpyörykät 90 g: ahvenfilee 67 %, laktoositon kuohukerma, gluteeniton korppujauho (mm. seesaminsiemen), parmesanjuusto, kananmuna, sitruunankuori, rypsiöljy, kalaliemijauhe (kala, maltodekstriini, aromi, selleri, purjo, porkkanauute, valkopippuri, laakerinlehti), jodioitu suola, chili, fenkolinsiemen. Tomaattikastike 90 g: säilötty tomaatti 63 %, vesi, fenkoli, maissitärkkelys, oliiviöljy, hunaja, valkosipuli, persilja, oregano, jodioitu suola.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi