Ahven-mascarponerisotto pisalaisittain 350 g

Ahven-mascarponerisotto pisalaisittain 350 g

Italia lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Valmistimme kermaisen risoton italialaisesta risottoriisistä, ahvenfileestä ja pehmeän täyteläisestä mascarponejuustosta. Pisan kaupungista inspiroitunut risotto on maustettu italialaisittain fenkolilla ja valkoviinillä ja saa kalarisotolle sopivan säväyksen sitruunamehusta ja sitruunankuoresta. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • VL
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Riisi, vesi, ahvenfilee 13 % (Suomi), laktoositon kuohukerma, mascarponejuusto 5 %, valkoviini, fenkoli, sipuli, maissitärkkelys, oliiviöljy, kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, tomaatti, palsternakka, sokeri, mausteet, oliiviöljy), kalaliemijauhe (suola, kala, maltodekstriini, aromi, sipuli, rapsiöljy, selleri, purjo, porkkanauute, mausteet), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, sitruunankuori, persilja, timjami, kurkuma.

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi