

Ahven-mascarponerisotto pisalaisittain 350 g
Tuote on poistunut valikoimasta.
Italia lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Valmistimme kermaisen risoton italialaisesta risottoriisistä, ahvenfileestä ja pehmeän täyteläisestä mascarponejuustosta. Pisan kaupungista inspiroitunut risotto on maustettu italialaisittain fenkolilla ja valkoviinillä ja saa kalarisotolle sopivan säväyksen sitruunamehusta ja sitruunankuoresta. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- G
- VL
Aineosat
Riisi, vesi, ahvenfilee 13 % (Suomi), laktoositon kuohukerma, mascarponejuusto 5 %, valkoviini, fenkoli, sipuli, maissitärkkelys, oliiviöljy, kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, tomaatti, palsternakka, sokeri, mausteet, oliiviöljy), kalaliemijauhe (suola, kala, maltodekstriini, aromi, sipuli, rapsiöljy, selleri, purjo, porkkanauute, mausteet), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, sitruunankuori, persilja, timjami, kurkuma.
Proteiinipitoinen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.