Ahven-mascarponerisotto pisalaisittain 350 g
Italia lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Valmistimme kermaisen risoton italialaisesta risottoriisistä, ahvenfileestä ja pehmeän täyteläisestä mascarponejuustosta. Pisan kaupungista inspiroitunut risotto on maustettu italialaisittain fenkolilla ja valkoviinillä ja saa kalarisotolle sopivan säväyksen sitruunamehusta ja sitruunankuoresta. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
- G
- VL
Per 100 g | Annoksessa (350 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 537 kJ | 1880 kJ | |
Energia (kcal) | 128 kcal | 448 kcal | 22 % |
Rasva | 4,7 g | 16,5 g | 24 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,5 g | 8,8 g | 44 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 0,9 g | 3,2 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,2 g | 0,7 g | |
Hiilihydraatit | 16 g | 56 g | 21 % |
- sokerit | 0,9 g | 3,2 g | 4 % |
Ravintokuitu | 0,8 g | 2,8 g | 11 % |
Proteiini | 4,3 g | 15,1 g | 30 % |
Suola (2,5x Natrium) | 0,91 g | 3,2 g | 53 % |
Laktoosi | 0,14 g | 0,5 g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Aineosat
Riisi, vesi, ahvenfilee 13 % (Suomi), laktoositon kuohukerma, mascarponejuusto 5 %, valkoviini, fenkoli, sipuli, maissitärkkelys, oliiviöljy, kasvisliemijauhe (suola, aromi, kurpitsa, porkkana, tomaatti, palsternakka, sokeri, mausteet, oliiviöljy), kalaliemijauhe (suola, kala, maltodekstriini, aromi, sipuli, rapsiöljy, selleri, purjo, porkkanauute, mausteet), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, sitruunankuori, persilja, timjami, kurkuma.
Proteiinipitoinen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3397
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000033973
Myyntierän EAN-koodi
6412001033972
Paino
350 g
Pakkaus
Muovivuoka, -kalvo, kartonkivyöte
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia ja kalvo muovina, kotelo kartonkina.