Mansikkainen Naked Cake
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Noin 10-12 annosta
Leikkaa sokerikakku kolmeen osaan sahalaitaisella veitsellä. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja vaniljasokeri ja vaahdota vielä tasaiseksi.
Laita sokerikakun pohja kakkuvuokaan, kostuta maidolla. Levitä pohjalle reilusti mansikkahilloa, viipaloituja mansikoita ja kermavaahtoa, laita seuraava kansi päälle ja kostuta ja toista. Säästä pieni määrä kermavaahtoa reunoille ja kanteen. Peitä ja laita kylmään maustumaan muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
Ota kakku pois vuoasta. Levitä vaahtoa päälle ja reunoille, vaahdon ei tarvitse peittää kakkupohjaa. Koristele pinta macaronseilla, marjoilla ja yrteillä.