Annin lempeän tulinen chili-bataattikeitto

Valmistusohje

4:lle hengelle

Kumoa keitot kattilaan. Sekoita joukkoon chilipaprikatuorejuusto sekä osa tuoreesta chilistä pilkottuna. Kuumenna keitto ja maista, lisää tarvittaessa chiliä oman makusi mukaan. Kaada kuuma keitto lautaselle, koristele tuoreilla yrteillä, chilillä ja nauti!

Tarjoa lämpimien ja rapeiden valkosipulipatonkien kanssa.

Aseta uuni lämpenemään 220 asteeseen. Hienonna persilja ja valkosipulit ja sekoita
pehmeän voin joukkoon. Halkaise patonki ja sivele puolikkaat runsaalla voitahnalla. Paista uunissa tasalämmöllä noin 10 min. Nosta leivät uunista ja raasta parmesaania puolikkaiden päälle. Käännä grillivastus päälle ja paista vielä noin 5 min, kunnes
leivät saavat hieman väriä pintaan.

Reseptin Saarioisille on ideoinut Anni Ihamäki.