Pekonimakaronilaatikko 350 g

Pekonimakaronilaatikko 350 g

Ideoimme pekonimakaronilaatikon yhdessä suomalaisten kanssa. Laitoimme siihen suomalaista savupekonia ja makaronia. Täyteläisyyttä makuun tuovat kerma ja sulatejuusto. Meillä laatikon paistossa ei hätäillä, vaan pehmeän makuiset laatikot kypsyvät hitaasti uunissa paistajan valvovan silmän alla.

  • L
  • Hyvää suomesta

Aineosat

Makaroni (vehnäjauho, vehnäkuitu, vesi), vesi, laktoositon kuohukerma, savupekoni 10 % [sianliha (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451, E 407), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], sulatejuusto [juusto, vesi, voiöljy, sulatesuolat (E 331, E 340, E 452)], maissitärkkelys, mausteet (sipuli, valkopippuri, valkosipuli), jodioitu suola, persilja.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

* Mikroaaltouunissa (800 W) lautaselle annosteltuna, kuvulla peitettynä n. 2,5 min. * Uunissa ilman kantta 175 °C:ssa n. 30 min. * Paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi