Pepperonipizza 200 g

Pepperonipizza 200 g

Tämä on uusi klassikkopizza, valloittava Pepperoni! Tämän runsaan lihaisan pizzan täytimme täyteläisellä tomaattikastikkeella, runsaalla pepperonirouhe-lihaseoksella ja ripauksella jalapenoa, joka antaa kivan jälkipotkun. Tässä klassikossa pizzataikina on perinteisesti hiivalla kohotettu ja ihanan rapeaksi pizzauunissa paistettu. Näitä rakastettuja legendaarisia klassikkopizzoja olemme paistaneet jo vuodesta 1981. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Vehnäjauho, tomaatti, vesi, juustovalmiste (juusto, kookosöljy, perunatärkkelys, maitoproteiini, suola), pepperoni 6 % [sian- ja naudanliha, suola, mausteet, aromit, säilöntäaine (E 250)], sipuli, rapsiöljy, kalkkunan- ja broilerinfileevalmiste [kalkkunan- ja broilerinfilee, vesi, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451, E 452), glukoosi, mausteet, aromit, säilöntäaine (E 250)], savupekoni [sianliha, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], meetvursti [naudan- ja sianliha, suola, glukoosi, mausteet (mm. sinapinsiemen), aromi, säilöntäaine (E 250)], säilötty jalapeno (jalapeno, vesi, suola, etikka), muunnettu maissitärkkelys, kinkku [sianliha (kinkku), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, mustapippuri, sokeri, aromit (mm. savu), säilöntäaine (E 250)], sokeri, hiiva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, sinapinsiemen), etikka. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta. Lihan alkuperä eU..

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Mikroaaltouunissa (800 W): Poista pizza pussista ja kuumenna n. 1 min 30 s. Uunissa: Poista pizza pussista ja kartonkilautaselta. Laita pizza 180 °C uuniin ja kuumenna n. 8 min. Huomioi uunikohtaiset erot.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi