Savuporo-juustokeitto 300 g
Keitimme kermaisen pehmeän ja runsaan juustoisen kylmäsavustettua poronlihaa sisältävän keiton. Savuporo ja juusto muodostavat herkullisen liiton, kun kaipaat täyteläistä makua. Onko tämä lempikeittosi? Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
Per 100 g | Annoksessa (300 g) | saannin vertailuarvo * | |
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 441 kJ | 1323 kJ | |
Energia (kcal) | 105 kcal | 315 kcal | 16 % |
Rasva | 6,9 g | 20,7 g | 30 % |
- tyydyttyneet rasvahapot | 4,1 g | 12,3 g | 61 % |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,4 g | 4,2 g | |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,2 g | 0,6 g | |
Hiilihydraatit | 5,8 g | 17,4 g | 6 % |
- sokerit | 1,8 g | 5,4 g | 6 % |
Ravintokuitu | 0,2 g | 0,6 g | 2 % |
Proteiini | 4,9 g | 14,7 g | 29 % |
Suola (2,5x Natrium) | 0,94 g | 2,8 g | 47 % |
Laktoosi | 1,5 g | 4,5 g |
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal).
Aineosat
Vesi, maito, laktoositon kuohukerma, sulatejuusto [juusto, vesi, voiöljy, sulatesuolat (E 331, E 340, E 452)], juusto, kylmäsavustettu poronliha 4 % [poronliha (Suomi, Ruotsi), suola, glukoosi], vehnäjauho, maissitärkkelys, laktoositon voi, jodioitu suola, aromit, maltodekstriini, mausteet (mm. sipuli, porkkana, selleri, valkopippuri), sokeri. Sulatejuustoa ja juustoa 10 %.
Proteiinipitoinen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
3177
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000031771
Myyntierän EAN-koodi
6412001031770
Paino
300 g
Pakkaus
Muovikulho, kartonkiholkki
Pakkauksen kierrätys
Kierrätä rasia ja kalvo muovina, kotelo kartonkina.