Päivä, jolloin koko Suomi
syö samaa ruokaa.
Pian on taas se hetki, kun tohina
hellittää ja joulurauha laskeutuu
ympäri Suomen. Niin myös pieneen
Sahalahden kylään, josta on lähtenyt
jouluruokaa ja -mieltä suomalaisiin
joulupöytiin jo yli 60 vuotta.
Tuossa ajassa ehtii oppimaan miten tehdään Suomen
suosituimmat jouluruoat: kotimaisista lähitilojen raaka-aineista,
alkuperäisellä Saarioisten kartanon reseptillä. Siis ihan kuin
kotona, mutta vain suuremmissa kattiloissa ja uuneissa.
Ja kuten aiemminkin lahjoitamme tänäkin jouluna näitä
äitien tekemiä, herkullisia jouluruokia hyväntekeväisyyteen
tuhansille suomalaisille. Se on reseptimme joulumieleen.
Hyvää joulua Mäntyniemestä Korvatunturille ja
koko Suomeen toivottavat Saarioisten äidit.
Äitien tekemää jouluruokaa vuodesta 1957.