4611 Paneroitu broilerin pikkufilee n. 30-60 g kypsä pakaste 4,0 kg
Rapeapintainen, kullankeltaiseksi paistettu mehevä ja maukas broilerin paneroitu sisäfilee.
- KM
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 843 kJ |
Energia (kcal) | 202 kcal |
Rasva | 7,4 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 0,7 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,9 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,3 g |
Kolesteroli | 49 mg |
Hiilihydraatit | 12 g |
- sokerit | 0,4 g |
Ravintokuitu | 0,7 g |
Proteiini | 21 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,3 g |
Natrium | 0,51 g |
Kalium | 370 mg |
Kalsium | 17 mg |
Magnesium | 25 mg |
Fosfori | 260 mg |
Rauta | 0,8 mg |
Sinkki | 1,1 mg |
A-vitamiini RE | 25 µg |
Tiamiini (B1) | 0,13 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,16 mg |
Niasiini NE | 7,3 mg |
Foolihappo | 15 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,45 mg |
C-vitamiini | 0 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinfilee 85 % (Suomi), korppujauho [vehnäjauho, hiiva, suola, kurkuma, väri (E 160c)], kasviöljy (rypsi, rapsi), leivitysjauho (vehnäjauho, vehnätärkkelys, suola), glukoosisiirappi, stabilointiaine (E 451), sitruunatäysmehutiiviste, jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407, E 415), mausteet (mm. korianteri, inkivääri, paprika, mustapippuri, chili, sinapinsiemen), glukoosi. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Voimakassuolainen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Sulatettuna. Rasvakeitin 180 °C 1 min. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 180 °C n. 10 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4611
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046119
Myyntierän EAN-koodi
6412000046119
Tukkukoodi
K 20461716, M 101671, VA 137596
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.