4906 Broilerpatukka 45 g kypsä pakaste 4,0 kg
Leikkisänmuotoinen broilerinlihasta valmistettu, sopivasti palsternakalla, korianterilla, inkiväärillä ja paprikalla maustettu terveellisiin ruokavalintoihin sopivia murekepatukka.
- G
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 719 kJ |
Energia (kcal) | 172 kcal |
Rasva | 7,7 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,1 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,0 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,6 g |
Kolesteroli | 48 mg |
Hiilihydraatit | 9,6 g |
- sokerit | 0,9 g |
Ravintokuitu | 2,2 g |
Proteiini | 15 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,98 g |
Natrium | 0,39 g |
Kalium | 310 mg |
Kalsium | 27 mg |
Magnesium | 30 mg |
Fosfori | 86 mg |
Rauta | 1,0 mg |
Sinkki | 1,3 mg |
A-vitamiini RE | 30 µg |
Tiamiini (B1) | 0,09 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,17 mg |
Niasiini NE | 5,0 mg |
Foolihappo | 9 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,20 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 0,3 µg |
Laktoosi | 0 g |
Broilerjauhelihapihvi
Aineosat
Koneellisesti erotettu broilerinliha 57 % (Suomi), vesi, sipuli, soijaproteiinivalmisteet, perunajauho, palsternakka, perunahiutale, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, paprika, mustapippuri, chili, sinapinsiemen), glukoosi. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C 20 - 25 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C 15 - 20 min, höyry 30 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4906
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000049066
Myyntierän EAN-koodi
6412000049066
Tukkukoodi
K 21967724, M 1007440
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.