4858 Ahvenmurekemassa kypsentämätön pakaste (4x1kg) 4,0 kg
Suomalaisesta ahvenen fileemassasta ja kasviksista valmistettu herkullinen, puhtaan makuinen murekemassa. Käytä sellaisenaan tai lisää massan joukkoon esim. mausteita ja yrttejä. Kypsennä kokonaisena tai muotoile haluamallasi tavalla, vaikkapa pihveiksi tai pyöryköiksi; kokeile erilaisia kypsennystapoja. Kuin itse tehty!
- G
- L
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 799 kJ |
Energia (kcal) | 191 kcal |
Rasva | 9,6 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 5,3 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,1 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 0,3 g |
Kolesteroli | 27 mg |
Hiilihydraatit | 13 g |
- sokerit | 1,0 g |
Ravintokuitu | 0,7 g |
Proteiini | 13 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,1 g |
Natrium | 0,44 g |
Kalium | 110 mg |
Kalsium | 71 mg |
Magnesium | 7 mg |
Fosfori | 32 mg |
Rauta | 0,4 mg |
Sinkki | 0,2 mg |
A-vitamiini RE | 77 µg |
Tiamiini (B1) | 0,05 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,09 mg |
Niasiini NE | 0,3 mg |
Foolihappo | 13 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,03 mg |
C-vitamiini | 3 mg |
D-vitamiini | 0,2 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Ahven 52 % (Perca fluviatilis, Suomi, pyydetty verkolla, pyyntialue fao 27.3.d, Itämeri), perunajauho, laktoositon voi, palsternakka, sipuli, kananmuna, maissitärkkelys, jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste. Kalapitoisuus 52 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kypsennettäessä lopputuotetta sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4858
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000048588
Myyntierän EAN-koodi
6412000048588
Tukkukoodi
K 21636018
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovipussi