Puosun broilerpata
- G
- KM
- L
- M
Gluteeniton , Kananmunaton , Laktoositon , Maitoproteiiniton ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Mittaa sipuliviipaleet, curry ja rypsiöljy 1/1-65 gn-vuokaan. Paahda 180°C kiertoilmauunissa 4 minuuttia.
Sekoita muut mausteet, omenamehu, etikka ja kanaliemi keskenään.
Ota vuoka uunista ja lisää perunaviipaleet, broilerviipaleet, omenakuutiot sekä liemi. Sekoita ja laita vuoka takaisin uuniin. Kuumenna 170°C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.
Viimeistele ennen tarjoilua hienonnetulla persiljalla.
Raaka-aineita / gn-vuoka
1,000 kg Uunipaahdettu broilerviipale Tandoori
0,400 kg sipuliviipale
0,050 l rypsiöljy
0,007 kg curry
3,000 kg perunaviipale
0,500 kg omenakuutio
1,500 l liemi