Mac & cheese lisäkkeenä
Täyteläisen juustoinen mac and cheese valloittaa herkullisuudellaan. Tuotteen vai tarjota sellaisenaan tai tuunata monella tapaa.
- KM
- L
- LO
Kananmunaton , Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
1. Levitä kaksi pussia juustomakaronia voideltuun 1/1-65 gn-vuokaan.
2. Sekoita korppujauhot ja parmesanraaste keskenään.
3. Ripottele korppujauhoseos juustomakaronin päälle.
4. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 180 °C / 20 % noin 30 minuuttia tai kunnes sisälämpötila saavuttaa vähintään 70 °C ja pinta on ruskistunut rapeaksi.
---
Vinkki: mac and cheesen saa helpommin pussista ulos lämmittämällä sitä pakkauksessaan 5 minuuttia höyryssä ennen avaamista.