Lindströminpihvit marinoidun punasipulin ja fetan kera

Makean hapokas punasipuli ja fetajuusto sopivat erinomaisesti punajuurella maustettujen pihvien kanssa.

  • G
  • L

Valmistusohje

Upota punasipuliviipaleet pikkelöintiliemeen ja marinoi ainakin pari tuntia kunnes sipuli pehmenee. Liemeen voi halutessaan lisätä myös mausteita syventämään makua. Valuta punasipuli huolellisesti siivilässä ennen tarjoilua.

Asettele sulatetut lindströminpihvit 1/1 gn-65 vuokiin hieman limittäin. Kuumenna kiertoilmauunissa 170 °C paisto-ohjelmalla noin 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.

Lisää esille laitettaessa pihvien päälle kevyesti murennettua fetaa ja marinoitua punasipulia. Viimeistele tuoreilla basilikan lehdillä.