JOULUINEN LOUNAS Kirjolohimureke ja mäti-smetanakastike
Jo ennen joulun pyhiä joulutunnelmaa haetaan lounasruoasta. Jouluista vaihtelua lounaalle löydät herkullisista esimerkkiresepteistämme.
- G
- L
Gluteeniton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Vaahdota smetana yleiskoneessa. Lisää kuohukerma joukkoon ohuena nauhana. Lisää kirjolohenmäti, tilli sekä mausteet ja sekoita käsin tai pienimmällä mahdollisella teholla.
Lado sulatetut murekeviipaleet voideltuihin 1/1-65 gn-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150 °C kunnes sisälämpötila saavuttaa 75 astetta (n. 30 minuuttia). Ota vuoat uunista ja levitä smetanavaahto murekkeiden päälle. Gratinoi 230 °C kiertoilmauunissa kunnes kastike on saanut hieman väriä.
Viimeistele esille laitettaessa tillillä ja halutessasi myös kirjolohenmädillä.