Fisu sandwichit
Raikkaan sitruunaisella tuorejuustotäytteellä luot perinteiseen kalapihviin helposti hauskan ja uudenlaisen twistin.
- G
- L
Gluteeniton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Sekoita mausteet, tomaattipyre, sitruunamehu ja ruohosipuli tuorejuuston sekaan. Levitä puolet kohmeisista kalapihveistä vuokaan. Pursota tai lusikoi täytettä n. 25 g jokaiselle pihville. Laita toinen pihvi päälle ja litistä hiukan, jotta täyte levittyy tasaisesti pihvien väliin. Asettele täytetyt pihvit limittäin vuokaan. Kypsennä höyrypaistolla 150 °C noin 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 70 asteeseen.
Vinkki: voit halutessasi käyttää myös valmiiksi maustettua tuorejuustoa.