Kastikeliha n. 390 g

Kastikeliha n. 390 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Viipaloitua sian kylkeä. Viipaleen paksuus n. 3 mm.

  • G
  • L
  • Hyvää suomesta

Aineosat

Suomalainen sianliha.

Valmistuspaikka

Jyväskylä

Kuumennus-/kypsennysohje

Sianlihakastike: Ruskista sianlihaviipaleet pienissä erissä kuumalla pannulla ja siirrä kattilaan. Ruskista 5 rkl vehnäjauhoja lihasta irronneessa rasvassa ja lisää hienonnettu sipuli. Ruskista vielä hetki. Lisää n. 6 dl vettä pannulle ja sekoita kastike tasaiseksi. Kaada kastike lihojen päälle kattilaan. Lisää 1-2 tl suolaa kastikkeeseen ja sekoita. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä n. ½ h. Tarjoa perunoiden ja etikkapunajuurten tai -kurkkujen kera.

Säilytysohje

+4 °C (max +6 °C).

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi