4603 Pintapaistettu jauhelihapihvi 50 g kypsä pakaste 4,3 kg
Suosittu maukas peruspihvi moneen käyttötarkoitukseen. Valmistettu suomalaisesta broilerin- ja naudanlihasta.
- G
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 798 kJ |
Energia (kcal) | 191 kcal |
Rasva | 11 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 3,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 4,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,8 g |
Kolesteroli | 50 mg |
Hiilihydraatit | 7,2 g |
- sokerit | 1,0 g |
Ravintokuitu | 1,8 g |
Proteiini | 14 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,89 g |
Natrium | 0,35 g |
Kalium | 300 mg |
Kalsium | 23 mg |
Magnesium | 25 mg |
Fosfori | 95 mg |
Rauta | 1,1 mg |
Sinkki | 1,5 mg |
A-vitamiini RE | 28 µg |
Tiamiini (B1) | 0,08 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,16 mg |
Niasiini NE | 4,9 mg |
Foolihappo | 11 µg |
Pyridoksiini (B6) | 2,64 mg |
C-vitamiini | 4 mg |
D-vitamiini | 0,4 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Koneellisesti erotettu broilerinliha (Suomi), vesi, naudanliha (Suomi), sipuli, soijaproteiinivalmisteet, perunahiutale, kananmuna, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunajauho, naudanrasva, jodioitu suola, mausteet (mm. chili, mustapippuri), naudan sidekudos, paprikatahna (paprika, suola, muunnettu maissitärkkelys). Lihapitoisuus 11 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet 53 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 175 °C n. 1 h kansi päällä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C n. 20 min ilman kantta. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 ºC:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4603
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046034
Myyntierän EAN-koodi
6412000046034
Tukkukoodi
K 20778410, M 1056109, VA 479386
Paino
4,3 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.