4615 Juures-voipapupyörykkä 20 g kypsä pakaste 4,5 kg
Proteiinipitoinen, perinteisistä kasviksista kuten palsternakasta ja porkkanasta valmistettu miedonmakuinen pyörykkä.
- G
- L
- LO
- M
- PP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 693 kJ |
Energia (kcal) | 166 kcal |
Rasva | 10 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 0,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 5,2 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,9 g |
Kolesteroli | 1 mg |
Hiilihydraatit | 10 g |
- sokerit | 4,7 g |
Ravintokuitu | 5,8 g |
Proteiini | 6,1 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,93 g |
Natrium | 0,37 g |
Kalium | 450 mg |
Kalsium | 38 mg |
Magnesium | 22 mg |
Fosfori | 42 mg |
Rauta | 0,7 mg |
Sinkki | 0,7 mg |
A-vitamiini RE | 260 µg |
Tiamiini (B1) | 0,06 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,06 mg |
Niasiini NE | 0,6 mg |
Foolihappo | 27 µg |
Pyridoksiini (B6) | 1,80 mg |
C-vitamiini | 8 mg |
D-vitamiini | 0 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Porkkana, palsternakka, kurpitsa, säilötty voipapu 9 % (voipapu, vesi, suola), kasviöljy (rypsi, rapsi), soijaproteiinivalmisteet, sipuli, perunakuitu, omenatäysmehutiiviste, kurpitsansiemen, riisihiutale, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, chili, savustettu paprika), psyllium, kaliumkloridi. Juureksia 48 %. Kasvispitoisuus 75 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä 1/1 65 mm GN-vuoassa. Esilämmitetty yhdistelmäuuni/kiertoilma 165 °C n. 25 min. Puhallus 50 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4615
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046157
Myyntierän EAN-koodi
6412000046157
Tukkukoodi
K 21582369, M 1059977
Paino
4,5 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.