4831 Broilerleike 135 g esikypsennetty pakaste 4,0 kg
Ohut, maukas broilerin fileistä muotoiltu paneroitu leike. Öljy jo valmiiksi pinnalla, vain nopea loppukypsennys ja tarjolle!
- KM
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 821 kJ |
Energia (kcal) | 196 kcal |
Rasva | 8,5 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 0,7 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 4,5 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,6 g |
Kolesteroli | 35 mg |
Hiilihydraatit | 14 g |
- sokerit | 0,5 g |
Ravintokuitu | 0,7 g |
Proteiini | 16 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,59 g |
Natrium | 0,24 g |
Kalium | 260 mg |
Kalsium | 7 mg |
Magnesium | 21 mg |
Fosfori | 130 mg |
Rauta | 0,6 mg |
Sinkki | 0,9 mg |
A-vitamiini RE | 13 µg |
Tiamiini (B1) | 0,10 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,12 mg |
Niasiini NE | 5,5 mg |
Foolihappo | 12 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,33 mg |
C-vitamiini | 1 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Paloista yhdistetty broilerin leike. Broilerinfilee 62 % (Suomi), vesi, korppujauho [vehnäjauho, hiiva, suola, kurkuma, väri (E 160c)], rypsiöljy, leivitysjauho (vehnäjauho, vehnätärkkelys, suola), ananastäysmehutiiviste, mausteet (mm. sinapinsiemen, korianteri, inkivääri, paprika, mustapippuri, chili). Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C 15 - 20 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4831
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000048311
Myyntierän EAN-koodi
6412000048311
Tukkukoodi
K 20473127, M 101615, VA 68437
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.