4127 Broilerin marinoitu paistisuikale kypsä (Suomi) 2 kg
Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti maustettua broilerin kypsää paistisuikaletta. Suikalekoko noin 10x10x35 mm.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 530 kJ |
Energia (kcal) | 130 kcal |
Rasva | 6,7 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,6 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,1 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,4 g |
Kolesteroli | 46 mg |
Hiilihydraatit | 1,5 g |
- sokerit | 0,2 g |
Ravintokuitu | 0 g |
Proteiini | 15 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,77 g |
Natrium | 0,31 g |
Kalium | 160 mg |
Kalsium | 12 mg |
Magnesium | 12 mg |
Fosfori | 110 mg |
Rauta | 0,6 mg |
Sinkki | 0,8 mg |
A-vitamiini RE | 36 µg |
Tiamiini (B1) | 0,07 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,12 mg |
Niasiini NE | 9 mg |
Foolihappo | 8 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,26 mg |
C-vitamiini | 0 mg |
D-vitamiini | 0,6 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinliha 85 % (Suomi), vesi, muunnettu perunatärkkelys, jodioitu suola, mausteet (mm. sipuli, tomaatti, chili, mustapippuri), stabilointiaineet (E 450, E 451), muunnettu maissitärkkelys, sokeri, glukoosi, kaliumkloridi, sakeuttamisaineet (E 412, E 415), punajuurimehu, maltodekstriini, paprika-aromi. Broilerinliha saattaa sisältää luuta.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin suikaleet irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4127
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000041275
Myyntierän EAN-koodi
6412000041275
Laatikon EAN-koodi
6412001041274
Tukkukoodi
K 20031355, M 18202, VA 8006120
Paino
2 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie pakkaus muovinkeräykseen.