4908 Pieni broilermurekepihvi 40 g kypsä pakaste 4,0 kg
Herkullinen ja maukas broilermurekepihvi. Klassinen perustuote. Soveltuu moneen käyttöön ja ruokavalioon.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 700 kJ |
Energia (kcal) | 167 kcal |
Rasva | 8,4 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 2,1 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,5 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 1,9 g |
Kolesteroli | 45 mg |
Hiilihydraatit | 7,1 g |
- sokerit | 0,7 g |
Ravintokuitu | 2,0 g |
Proteiini | 15 g |
Suola (2,5x Natrium) | 1,00 g |
Natrium | 0,40 g |
Kalium | 260 mg |
Kalsium | 22 mg |
Magnesium | 18 mg |
Fosfori | 77 mg |
Rauta | 0,9 mg |
Sinkki | 1,1 mg |
A-vitamiini RE | 16 µg |
Tiamiini (B1) | 0,08 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,15 mg |
Niasiini NE | 4,6 mg |
Foolihappo | 5 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,17 mg |
C-vitamiini | 2 mg |
D-vitamiini | 0,3 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Koneellisesti erotettu broilerinliha 53 % (Suomi), vesi, soijaproteiinivalmisteet, perunahiutale, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunajauho, jodioitu suola, mausteet (mm. valkopippuri, paprika, cayenne, korianteri), glukoosi, sokeri, aromi.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C n. 25 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C n. 20 min, höyry 30 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4908
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000049080
Myyntierän EAN-koodi
6412000049080
Tukkukoodi
K 21967725, M 1007442
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.