4905 Pieni jauhemaksapihvi 33 g kypsä pakaste 4,0 kg
Perinteiseen tapaan jauhetusta maksasta, perunasta ja sipulista valmistettu kotoisanoloinen pihvi.
- G
- L
- M
- PP
- RP
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 911 kJ |
Energia (kcal) | 218 kcal |
Rasva | 11 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,8 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 5,6 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 2,7 g |
Kolesteroli | 92 mg |
Hiilihydraatit | 14 g |
- sokerit | 2,8 g |
Ravintokuitu | 2,4 g |
Proteiini | 15 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,85 g |
Natrium | 0,34 g |
Kalium | 380 mg |
Kalsium | 24 mg |
Magnesium | 31 mg |
Fosfori | 190 mg |
Rauta | 3,7 mg |
Sinkki | 2,4 mg |
A-vitamiini RE | 3400 µg |
Tiamiini (B1) | 0,12 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,92 mg |
Niasiini NE | 6,7 mg |
Foolihappo | 421 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,48 mg |
C-vitamiini | 12 mg |
D-vitamiini | 0,2 µg |
Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinmaksa 37 % (Suomi), koneellisesti erotettu broilerinliha 12 % (Suomi), perunahiutale, sipuli, vesi, soijaproteiinivalmisteet, kasviöljy (rypsi, rapsi), naudanliha 3 % (Suomi), perunajauho, rusina, jodioitu suola, mausteet (mm. valkopippuri). Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Kohmeisena tai sulatettuna limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 150 °C n. 20 min (suositus). Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C n. 30 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4905
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000049059
Myyntierän EAN-koodi
6412000049059
Tukkukoodi
K 21967723, M 1007441
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.